Lakodalmak és Eljegyzések
Születésnapok
Névnapok
Keresztelők
Évfordulók
Vállalati összejövetelek
Évzáró ünnepek
Karácsony és Újév
Promóciók
Hétvégi partik

Menyasszonyi torták

Egyszer mindnyájunk életében elérkezik a nagy esemény: a saját esküvőnk. Azon a napon minden díszbe öltözik, s már hetekkel, hónapokkal a boldogító igen kimondása előtt azt tervezgetjük, hogy ez a pompa a legmegfelelőbb formáját nyerje el. Ugyanúgy elkápráztassa a násznépet, mintahogy kifejezi a menyasszony és a vőlegény közti kapocs szorosságát. A csók utáni legédesebb pillanat, mikor az immár férj és feleség együtt felszelik az esküvői tortát. Többemeletes, különböző díszítésű, színárnyalatú tortákkal tudunk szolgálni megrendelés szerint.

 

» tovább

Alkalmi torták

Lepje meg szeretteit névnapjukon, születésnapjukon egy ötletes tortával. Anyák napjára egy szál virág mellé nagy öröm a díszcsomagolásos finomság. Legyen Valentin nap, házassági évforduló, tökéletes eszköz lehet egy szív alakú torta érzelmeink kifejezésére. Álmodja meg, mi elkeszítjük.

» tovább

Figura torták

A gyermekek kedvelik az édes nyalánkságokat. Minden gyermeknek van mesehős példaképe, és szivesen látják a kedvelt figurát torta formajában, amibe nagy-nagy kedvvel harapnak bele. Bármely meseszereplőt kivánság szerint tortába öntjük a gyermekek nagy örömére.

 

» tovább